Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
Kasia, 19-09-2011

Świetne pole namiotowe! Polecam wszystkim szukającym spokoju i ciszy. Właściciele są niesamowicie życzliwi i pomocni, do tego nowiutkie i czyste sanitariaty, w pełni wyposażona kuchnia, bardzo niskie ceny, sporo miejsca na rozbicie namiotu. Nie byłam na lepszym polu!

9.8
Piotrek, 27-11-2011

Nigdzie nie znajdziecie tak miłych i pomocnych właścicieli! Sanitariaty bardzo zadbane, sporo miejsca. Same plusy. Polecam wszystkim!

9.8
Chris, 18-06-2013

Pole, położenie, sanitariaty SUPER! Bardzo mili i życzliwi gospodarze. Pełen relaks, gorąco polecam.

10.0
RENATA ROBERT BIENIEK, 31-07-2013

Najlepszy kemping w Międzywodziu, właściciele bardzo mili i pomocni warunki miód malina polecam cena ok gorąco polecamy RENATA I ROBERT Z BYTOMIA

10.0
M, 27-12-2013

Piękny, sosnowy las, śpiew ptaków, a nawet wiewiórki. Miejsce piękne, idealne zarówno dla par, które chcą pobyć razem jak i dla całych rodzin z dziećmi. Plac zabaw, piaskownica wyposażona w zabawki. Kto raz odwiedzi to miejsce - bardzo chętnie tam wraca. Gorąco polecam!

10.0
Sylwia Kaczmarek, 14-02-2014

Gorąco polecamy to miejsce wszystkim, którzy marzą o ciszy i wypoczynku. Sanitariaty bardzo zadbane i czyste. Właściciele to naprawdę mili, wyrozumiali i pomocni ludzie. Byliśmy już tam dwa razy i w tym roku również się wybieramy. S. i A. z dziećmi

9.6
dorota gotsberg, 16-03-2014

Bardzo miła atmosfera cisza, spokój. Bardzo polecam tym, którzy chcą odpocząć w ciszy i spokoju.

9.6
Dorota Łukasik, 07-04-2014

Polecam:) Bardzo mili gospodarze serdeczni, dyskretni, czysto, ciepła woda, luz bluz;)

10.0
Ania G., 16-04-2014

SUPER położenie, pachnie lasem i morzem, doskonałe zaplecze socjalne, życzliwi właściciele. Gorąco polecam!

10.0
jarek i ela świnoujście, 06-07-2014

Chrysler woyager + przyczepa co tu pisać po prostu nie ma lepszego miejsca. Właściciele super bardzo pomocni życzliwi, sanitariaty mega nowe bardzo czysto! Do dyspozycji kuchnia więc nic nie trzeba brać ze sobą wszystko w cenie polecam serdecznie! Na pewno zawitamy

10.0
Kasia Murdza, 26-07-2014

Polecam w 100 %, dużo miejsca w cudownym lasku, a do tego mili, pomocni właściciele dbający o bezpieczny pobyt wypoczywających. Zawsze ciepła woda, czyste sanitariaty, a przede wszystkim co najważniejsze bezstresowy pobyt z własnym pupilem. W 2013 byliśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy tam za rok. Kasia, Seweryn, Gaba, Michał i Moris:)

10.0
Joanna Jankiewicz, 09-08-2014

Polecam w 100% pachnie lasem, morzem bardzo mili ludzie. Zaplecze socjalne czyściutkie, ciepła woda.:)

10.0
Beata Czyż, 09-07-2015

Super miejsce, chociaż dzisiaj wróciłam do domu, już bym mogła wrócić na Camping Pod Lasem. Bardzo miła obsługa, super właścicielka. życzę dużo zdrowia

10.0
przemek burczyk, 21-08-2015

Przyjechaliśmy na ten camping bez żadnego polecenia. Opieraliśmy naszą decyzję o przyjeździe tutaj tylko i wyłącznie na opiniach z netu. Nie zawiedliśmy się. Naprawdę doskonałe miejsce i nie trzeba nic brać ze sobą. Nawet są rowery, które można w każdej chwili pożyczyć. Ale żeby nie było tak różowo tp i jeden mankament się znajdzie. Nie z winy właścicieli ale jednak. Na końcówce naszego wypoczynku mieliśmy za sąsiadów zlot harcerzy i całodzienne okrzyki na obiad, zbiórki, śpiewy itp. były dosyć irytujące.

9.3
Teresa Margiel, 08-10-2015

Dziękujemy za super pobyt u Was. Teresa, Olek i Majka z Wrocławia

10.0
Patryk Rutkowski, 20-06-2016

Rewelacyjne miejsce na wypoczynek 10/10. Patryk Aga i mała Nicola. Pozdrawiamy

9.8
Małgorzata Korach, 11-08-2016

Bardzo spokojne i ciche miejsce życzliwi ludzie i fajna atmosfera.Dla dzieci i pupili raj gorąco polecam.Małgorzata z mężem i dziećmi z Gryfina.

10.0
Borys Suchecki, 20-08-2016

Idealne miejsce do idealnego wypoczynku. Rodzinna atmosfera. W pełni wyposażona i ogólnie dostępna duża kuchnia wraz z naczyniami, garnkami, etc. Czyste sanitariaty i prysznice - pod którymi i przed dwunastą w nocy człek znajdzie gorącą wodę. Uprzejmi i dynamiczni właściciele, dbający, by każdy, był zadowolony. Bardzo przystępne ceny. Zdecydowanie polecam każdemu szukającemu miejsca w lesie na udany urlop.

9.6
Turyści z Kalisza, 06-11-2016

Witam. Byliśmy na początku lipca, pogoda trochę w kratkę. Miejsce super, cisza spokój fajnie położone. Polecam jak chce ktoś odpocząć. Pozdrawiam właścicieli.

10.0
Asia i Jacek, 30-06-2017

Już drugi sezon spędzamy tam wakacje i każdy wolny weekend. Miejsce super. Warunki bardzo dobre. I przede wszystkim spokój. pozdrawiamy Asia Jacek Paulina i Filipek

9.4
Akin, 26-07-2017

Byliśmy już 3 raz pod Lasem. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Do zobaczenia za rok ☺

10.0
Magdalena Ciunel, 31-07-2017

Super miejsce las spokuj bardzo mili własciciele, idealne miejsce dla rodzin z dziećmi pupile są mile widziane czystość ośrodka na wysokim poziomie.Doskonałe miejsce do wypoczynku .Magdalena Jan z dziećmi i Dzuniorem pozdrawiamy

9.8
Borys, 01-10-2017

Drugi rok z rzędu pod namiotem w pięknym miejscu. Sanitariaty czyste, kuchnia w pełni wyposażona, woda pod prysznicem taka, jak trzeba. Wspaniali, i bardzo mili i pomocni właściciele. Rodzinna atmosfera. Tutaj się wraca. Co rok. Zatem, do zobaczenia w przyszłym roku.